Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 16 de novembre del 2013

(Jornada 7) Barça 1 - Vilafranca 0

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l' Alex, clicka aquí
Gol de: Niubó
Lesionades: Laura, Mas i Naiara
Convocades amb el B: Aitana
Web FCB:
 
Victòria molt treballada i amb molt patiment del Femení Juvenil-Cadet que va haver de suar de valent per aconseguir els tres punts contra el Vilafranca. La intensa pluja va malmetre l’estat de la gespa i va ser un handicap per les jugadores blaugranes, que no van poder desplegar el joc de toc habitual. El Vilafranca va sorprendre inicialment amb un futbol molt directe, però mica en mica, el domini blaugrana va tancar les visitants a la seva àrea. A la segona meitat, el Femení Juvenil-Cadet va fallar un penal, i quan semblava que les blaugranes s’havien de conformar amb l’empat, un xut des de la frontal de Niubo quan passaven tres minuts del temps reglamentari es va colar a la porteria del Vilafranca i va donar la victòria al Barça. El Femení Juvenil-Cadet suma 21 punts de 21 possibles i ha marcat 36 gols i només n’ha encaixat 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada