Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 2 de novembre del 2013

(Jornada 5) Barça 10 - Europa 0

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l' Alex, clicka aquí
Gols de: Abril, Aitana, Elena, María (4), Muñoz, Niubó (2)
Lesionades: Laura i Mas
Convocada con el B: Armengol
Web: FCB
Golejada espectacular del Femení Juvenil-Cadet, que no va donar cap opció al seu rival. Les jugadores blaugrana demostren setmana a setmana la seva qualitat i el seu gust pel futbol ofensiu, i aquest cap de setmana no ha esta una excepció. A la mitja hora de joc les blaugranes ja havien marcat quatre gols i havien deixat el partit vist per a sentència. Lluny de relaxar-se, van seguir buscant la porteria contrària fins a acabar amb el 10-0 final. González, amb quatre gols, va ser la màxima golejadora blaugrana, i les seves companyes Moreno, Niubó, Benítez, Muñoz i Bonmati van fer un gol cadascuna. Amb aquesta victòria, el Femení Juvenil-Cadet suma cinc triomfs en cinc partits, 31 gols a favor i només un en contra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada