Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

Web FCB:

Gran victòria del Barça Femení Juvenil-Cadet que ha derrotat al Santa Eugènia a domicili per 1 a 5. Malgrat el clar resultat, el partit no va ser senzill, les jugadores locals es van avançar al marcador a la mitja hora de joc, però les jugadores de Zoe Garcia van ser capaces d’empatar només cinc minuts més tard. Però no va ser fins el minut 55 que el segon gol de Carla Armengol donava avantatge a l’equip blaugrana. Ja amb el partit de cara, Laia Muñoz, Maria González i Elena Benítez van arrodonir la golejada blaugrana, que serveix per seguir sumant els partits per victòries.