Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

Web FCB:

Inici amb força a la Lliga de les noies del Juvenil-Cadet, que van vèncer amb contundència el Reus Deportiu. L’equip que dirigeix Zoe Garcia no va donar cap opció als reusencs, i al minut 6 el marcador ja indicava un 2-0. Les noies no van treure el peu de l’accelerador, i van aconseguir que al descans el partit ja estigués vist per a sentència, gràcies a un marcador parcial de 5-0. Dos doblets, un de Laia Castilla, l’altre de Carla Armengol, i un gol d’Abril Moreno, no van donar cap opció al Reus Deportiu. A la segona meitat, Laura Martínez i Laia Aleixandri van arrodonir el marcador.