Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dijous, 31 d’octubre del 2013

(Amistós) Barça 10 - Copenhague 0

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Abril, Cortés (2), Elena, Laia Castilla (2), Naia, Niubó, Puiggrós i Rivero
Lesionades: Ariadna, Laura i Mas

diumenge, 27 d’octubre del 2013

(Jornada 4) Estartit 0 - Barça 3

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l'Alex, clicka aquí
Gols de: Cortés i Elena (2)
Lesionades: Laura i Mas

Web FCB:
Victòria de prestigi del Femení Juvenil-Cadet contra un dels equips aspirants a estar a dalt a final de temporada. Les jugadores blaugrana van fer un partit molt seriós, i a les acaballes d’una primera meitat molt renyida Cortés va aconseguir batre la porteria local. Un gol que va ser tota una injecció de moral per a les jugadores blaugrana, que a la segona part van sortir a jugar més còmodes. A l’equador de la segona meitat Benítez es va convertir en la protagonista blaugrana amb dos gols en vuit minuts, i, d’aquesta manera, va deixar el partit sentenciat. Amb aquesta victòria contra un equip que tenia els mateixos punts que el Femení Juvenil-Cadet les blaugranes són líders en solitari.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

(Jornada 3) Barça 6 - Molins de Rei 0

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de la mare de la Paula, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l' Alex, clicka aquí
Gols de:  Aitana, Cortés, Elena, Muñoz, Ona i Paula
Lesionades: Mas i Naiara
Convocades amb el B: Aida i Laia Castilla
Web FCB:

Victòria Merescuda del Femení Juvenil-Cadet després de fer un bon partit contra el Molins de Rei (6-0). Tot i el bon joc, les blaugranes no van obrir el marcador fins al minut 20 amb un gol de Fernández. A l'encert de la primera s’hi van afegir Bonmati, Batlle, Benítez, Muñoz i Cortés, que van tancar un recital de gols i de domini. Amb aquesta victòria el conjunt de Zoe García suma tres victòries de tres possibles amb un total de 18 gols a favor i un en contra.