Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 24 de maig del 2014

(Jornada 29) Torelló 0 - Barça 3

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Abril (penalty), Laura i Niubó
Lesionades: Mas i Naiara
Web FCB:
El Femení Juvenil-Cadet segueix completant una temporada de rècord. Les blaugranes han guanyat la Lliga ja fa setmanes, han aconseguit tots els punts en joc, i a més han marcat 154 gols i només n’han encaixat 3. Aquest cap de setmana el Femení Juvenil-Cadet va derrotar el Torelló, que, tot i que va aguantar els primer minuts, no va poder evitar el gol de Laura Martínez. Amb el 0-1 es va arribar al descans, i a la represa, Abril Moreno va fer el segon de penal, i deu minuts després, Carla Niubó va fer el tercer i definitiu. Les blaugranes tancaran la Lliga la pròxima jornada contra el Sant Gabriel, el segon classificat.