Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 31 de maig del 2014

(Jornada 30) Barça 3 - Sant Gabriel 2

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Aitana (penalty) i Muñoz (2)
Lesionades: Cortés, Mas i Naiara
Web FCB:
Victòria agònica del Femení Juvenil-Cadet en l’últim partit de la temporada. Les blaugranes han tancat una lliga perfecte (30 victòries en 30 partits) contra el segon classificat, el Sant Gabriel. El partit es va posar de cara a la primera meitat, gràcies a dos gols de Laia Muñoz, però a la represa, les visitants es van refer i van aconseguir empatar el partit. Les blaugranes no es van rendir i en el tram final es van volcar a l’atac en busca de la victòria. Finalment, la insistència va tenir premi, i una bona internada a l’àrea de Carla Armengol va acabar amb penal, que va transformar Aitana Bonmatí en el 3-2 definitiu.

dissabte, 24 de maig del 2014

(Jornada 29) Torelló 0 - Barça 3


Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Abril (penalty), Laura i Niubó
Lesionades: Mas i Naiara
Web FCB:
El Femení Juvenil-Cadet segueix completant una temporada de rècord. Les blaugranes han guanyat la Lliga ja fa setmanes, han aconseguit tots els punts en joc, i a més han marcat 154 gols i només n’han encaixat 3. Aquest cap de setmana el Femení Juvenil-Cadet va derrotar el Torelló, que, tot i que va aguantar els primer minuts, no va poder evitar el gol de Laura Martínez. Amb el 0-1 es va arribar al descans, i a la represa, Abril Moreno va fer el segon de penal, i deu minuts després, Carla Niubó va fer el tercer i definitiu. Les blaugranes tancaran la Lliga la pròxima jornada contra el Sant Gabriel, el segon classificat.

dissabte, 17 de maig del 2014

(Jornada 28) Barça 9 - Vic 0

Des d'aquí vull donar-li les gràcies a la Isa que és la que m'ha substituït i ha fet les fotos en aquest partit.
També a la Angels per haver-me deixat la targeta amb les seves fotos.
Estan pujades totes les fotos (dues càmeres), perdoneu però només he tret les borroses,
 no m'he pogut entretenir a mirar quantes n'hi ha de cada jugadora.








Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l' Alex, clicka aquí
Gols de: Abril, Aitana, Armengol, Berta, Laura, Muñoz (3) i p/p
Lesionades: Laia, Mas i Naiara
Convocades amb el B: Aida, Abril, Aleixandri i Armengol
Web FCB:
Ningú atura les campiones. Les jugadores del Femení Juvenil-Cadet van guanyar la Lliga ja fa jornades, però les blaugranes no han abaixat el peu de l’accelerador i segueixen sumant els partits per victòries. Contra el Vic, el Femení Juvenil-Cadet va guanyar per 9-0 amb gols de Laia Muñoz (3), Berta Pujades, Sara Vinues, Laura Martínez, Aitana Bonmatí, Abril Moreno, Carla Armengol. Les blaugranes només han encaixat 3 gols en 28 partits i encadenen 19 jornades deixant la porteria a zero.