Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

Web FCB:
Dinovena victòria consecutiva del Femení Juvenil-Cadet que encara no ha trobat cap equip de la lliga que li planti cara. Les blaugranes van tornar a guanyar, aquesta jornada contra L’Estartit en un partit que es va posar de cara al minut 10 quan Carla Armengol va marcar el primer gol. Al minut 22, Elena Benítez va fer el segon i ja amb el partit més avançat, Andrea Cortés va fer el tercer i Paula Fernández el quart. En dinou partit el Femení Juvenil-Cadet ha encaixat només tres gols, i amb el 4-0 a L’Estartit va encadenar el 10è partit consecutiu sense rebre cap gol.