Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 26 d’abril del 2014

(Jornada 25) Barça 6 - Pallejà 0

"L' Equip"
 "Minut de Silenci per Tito Vilanova"
Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Aitana (2), Candela (Infantil), Laia i Niubó (2)
Lesionades: Mas i Muñoz
Web FCB:
Set en blanc del Femení Juvenil-Cadet en el seu partit contra el Pallejà. Les blaugranes segueixen fent un campionat immaculat, on han guanyat tots els partits i només han encaixat 3 gols en 25 partits. El rival aquesta setmana era el cuer, i malgrat la igualtat del primer quart d’hora de partit, un doblet d’Aitana Bonmatí amb només quatre minuts de diferència, va obrir una escletxa al marcador. Les blaugranes van seguir dominant, i un doblet de Carla Niubó va deixar el partit pràcticament sentenciat. Ja amb el partit trencat, Candela Andújar i Laia Castilla van marcar el cinquè i sisè gol. Les blaugranes tenen la Lliga a tocar.

dissabte, 12 d’abril del 2014

(Jornada 24) Pubilla Casas 0 - Barça 8

Felicidades Trini !!!
Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Abril, Aitana (2), Armengol, Elena, Laia (2) i Paula
Lesionades: Cortés, Mas, i Muñoz
Convocades "b":  Abril, Aida, Armengol, Niubó.
Web FCB:
El Femení Juvenil-Cadet ha completat tota una volta sense encaixar cap gol. Les blaugranes n’han encaixat tres en tota la temporada, i dos van ser en el matx contra el Pubilla Casas disputat a la primera volta a la Ciutat Esportiva. Les golejadores del partit van ser Aitana Bonmatí (2), Laia Castilla (2), Abril Moreno, Paula Fernández, Carla Armengol i Elena Benítez. A falta de sis jornades, el Barça suma 72 punts i podria ser campió les properes setmanes.

dissabte, 5 d’abril del 2014

(Jornada 23) Barça 4 - Sabadell 0

Si vol veure més fotos del partit, clicka aqui
Gols de: Aleixandri, Candela(Infantil), Laia C. i p/p
Lesionades: Cortés, Laura, Mas, Muñoz i Naiara
Convocades amb el B: Abril, Aida, Ariadna, Armengol, Elena i Laia 
Web FCB:
Triomf del líder de la classificació que cada jornada que passa té la Lliga més a prop. Les blaugranes van dominar el partit, van crear les ocasions més perilloses, però no van aconseguir inaugurar el marcador fins a la mitja hora de joc, gràcies al gol de Laia Alexandri. El segon gol va arribar gràcies a un gol en pròpia porteria d’una jugadora visitant, mentre que el tercer va ser obra de Candela Andújar i el quart el va marcar Laia Castilla. Tres punts més per al Femení Juvenil-Cadet, que segueix sumant els partits per victòries.