Des d'aquí vull donar les gràcies als entrenadors Zoe García i Carles Blanco pel tracte que han rebut les nostres jugadores durant tota la temporada.

També felicitar a les nostres jugadores que s'han proclamat campiones de lliga guanyant tots els partits i ja nomenada com "30 de 30".

dissabte, 15 de febrer del 2014

(Jornada 17) Barça 9 - Parroquia Sta. Eugénia 0

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Si vols veure les fotos de l' Alex, clicka quí
Gols de:Abril, Elena, Laia, Muñoz(3), Niubó, Paula i p/p.
Lesionades: Aitana, Laura, Mas i Naiara
Convocades amb el B: Armengol, Cortés, Elena i Laia 
Web FCB:
Victòria sense pal·liatius del Femení Juvenil Cadet, que no va donar cap opció al seu rival. Elena Benítez va inaugurar el marcador abans d’arribar al minut 10 i Laia Castilla va obrir una escletxa important quan va aconseguir el segon gol quan només s’havien jugat 12 minuts. Amb el marcador a favor, les blaugranes no van afluixar i Laia Muñoz es va convertir en la protagonista del partit després d’aconseguir marcar un hat-trick. Carla Niubó, Abril Moreno, Paula Fernández i Nerea Rodríguez van ser les altres golejadores. Tres punts més per al líder de la Lliga, que ja treu 8 punts al segon classificat.

dissabte, 8 de febrer del 2014

(Jornada 16) Reus 0 - Barça 2

Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Abril i Elena
Lesionades: Laura, Mas i Naiara
Web FCB:
Victòria pràctica del Femení Juvenil-Cadet, que una setmana més ha fet gala de la seva seguretat defensiva. Després d’un inici igualat, les blaugranes en van tenir prou amb quatre minuts per trencar el partit, Abril Moreno va inaugurar el marcador a la mitja hora de joc i sense que el Reus Deportiu tingués temps de reaccionar, Elena Benítez va fer el segon gol. Tres punts més per al líder de la Lliga, que després de 16 jornades ha guanyat tots els partits, ha marcat 80 gols i només n’ha encaixat 3.

dissabte, 1 de febrer del 2014

(Jornada 15) Sant Gabriel 0 - Barça 4

Si vols veure més fotos del partit, clicka aqui
Gols de: Abril, Muñoz (2) i Navas
Lesionades: Ariadna, Laura, Mas i Naiara
Web FCB:
Victòria contundent del Femení Juvenil Cadet en la seva visita al camp del Sant Gabriel, segon classificat. Les blaugranes no van donar opció al conjunt local i, tot que els gols van arribar a partir del minut 45, les barcelonistes van demostrar el perquè del seu liderat. Laia Muñoz, amb dues dianes, Abril Moreno i Paula Navas van ser les autores de la golejada. Amb aquest triomf se situen més líders a vuit punts del Sant Gabriel.